50|50 hotel en congrescentrum Belmont

50|50 hotel en congrescentrum Belmont

Ede
Gelderland
300
 personen
100
 kamers
50
bedden
0.0
 uit 
0
 reviews

50|50 Hotel & Congrescentrum Belmont

Of het nu gaat om een groot (internationaal) congres voor 300 mensen of een vergadering, training of brainstormsessie in klein gezelschap, bij 50|50 Hotel & Congrescentrum Belmont vind jehiervoor een geschikte ruimte. Er zijn 11 multifunctionele zalen en een ruime congreshal met een groot podium en professionele verlichting. Alle fasciliteiten voor een prettige vergaderomgeving zijn aanwezig. Het is een ideale plek voor vergaderingen of bijeenkomsten voor groepen tot 350 personen.

Hotel met een bijzondere missie

50|50 Hotel & Congrescentrum Belmontis onderdeel van het Leger des Heils. Vanaf midden jaren 30 werd het terrein van het hotel gebruikt door de scouting van het Leger des Heils, in loop van de vorige eeuw werd er ook een opleidingscentrum aan toegevoegd. Dit veelzijdige hotel is een re-integratiebedrijf: jaarlijks worden er ongeveer honderd mensen begeleid op hun weg terug naar de arbeidsmarkt. Zij werken op verschillende afdelingen binnen het hotel: van de keuken tot housekeeping, van de technische dienst tot de receptie.Voor de medewerkers en bezoekers geldt een non-alcoholbeleid.

Seizoensgebonden en biologisch genieten

Wil je de vergadering afsluiten met een diner? Geniet dan van de seizoensgebonden en bilogische menukaart van 50|50 Hotel & Congrescentrum Belmont. De chefs gebruiken dagverse producten om heerlijke gerechten te bereiden. Elke dag kan je wat anders kiezen in dit restaurant, aangezien er een wisselend dagmenu wordt samengesteld, bestaande uit 2-gangen. De dinerkaart bestaat uit verschillende internationale gerechten. Ook is er de mogelijkheid om een dinerbuffet klaar te maken voor jou en jouw team. Heb je liever een stevige lunch tussen het vergaderen door? Dit hotel in Edestelt graag een lunchbuffet voor je samen. Ook is er een ruime keuze aan koude en warme lunchgerechten op de kaart.

Ruim assortiment aan buitenactiviteiten

Ben je na een dag lang vergaderen toe aan een leuke activiteit in de buitenlucht? Dit veelzijdige hotelverzorgt deze in alle soorten en maten. Ga voor een sportieve activiteit, zoals: streetsoccer, beachvolley, softbal, basketbal of midgetgolf. Of kies ervoor om een ouderwets potje jeu-de-boule te spelen, samen vuur te maken in de vuurkuil of speel het openluchtdamspel. Heb je geen tijd voor een potje golf of ga je liever op pad om Nationaal Park de Hoge Veluwe te ontdekken? Huur fietsen voor jou en je team en ontdek dit prachtige stukje Nederland op dezeoer-Hollandse manier. Of maak een wandeling door dit natuurgebied. Er zijn talloze wandelroutes die je door dit gebied leiden, praat nog even na over de vergadering terwijl je geniet van de bijzondere flora en fauna in dit gebied.

Teambuilding

Ben je op zoek naar een echte teambuildingsactiviteit? BuitenBusiness kan een inspirerende teambuildingsactiviteit voor jou en je team organiseren. Denk dan bijvoorbeeld aan: Teambuilding schapendrijven Teambuilding met Roofvogels Brug Bouwen Workshop Haka Blind Boogschieten

Waar ligt dit congrescentrum in midden Nederland?

Dit met groen omgeven hotel ligt midden in ons kikkerland, in Ede, op slechts 40 autominuten van Utrecht. 50|50 Hotel & Congrescentrum Belmont ligt op de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe: vanaf de riante (gratis) parkeerplaats kun je de natuur al ruiken en vooral zien. Het parkachtige buitenterrein van het hotel laten je doen geloven dat je al midden op de Veluwe staat.

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem